Senzor.hr:


 
 
 

 Naši partneri:

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 
   

Naslovna > Usluge

 

SERVIS I TRGOVINA

SENZOR d.o.o. je dobavljač i serviser ORDERMAN, CANON, KONICA-MINOLTA, NASHUATEC, RICOH, SHARP i TOSHIBA kućnih i uredskih uređaja, opreme i potrošnog materijala (fotokopirni i telefax uređaji, pisači, skeneri, višenamjenski uređaji, PC registar blagajne, kalkulatori, tinte, toneri...).

Referentna lista višegodišnjih i zadovoljnih poslovnih korisnika, pokazatelj je uloženog truda svih djelatnika tvrtke.

FISKALNE BLAGAJNE

Kao što ste već imali prilike čuti, u Republici Hrvatskoj uskoro se uvode fiskalne blagajne. Na sjednici Vlade održanoj 26.07.2012, Saboru je na izglasavanje upućen prijedlog zakona o fiskalizaciji kojega možete pogledati ovdje , dok je na 5. sjednici Hrvatskoga sabora 25.09.2012. već prošao prvo čitanje.

Prema tome prijedlogu svi korisnici morati će imati naplatne uređaje spojene sa serverom Porezne uprave putem interneta, te će prije izdavanja svakoga računa Poreznoj upravi dostaviti podatke o računu te od iste dobiti jedinstveni identifikator. Taj identifikator morati će biti ispisan na svakom računu kao potvrda da je račun uredno prijavljen, a vjerodostojnost istoga svaki će kupac moći provjeriti putem SMS-a ili putem WEB-a.

Sukladno tome, čim dobijemo detaljne podatke o načinu komunikacije svim našim korisnicima dostavit ćemo prilagođenu verziju, naravno bez ikakve naknade.

Budućim korisnicima koji će se odlučiti za naša rješenja savjetujemo čim raniji prelazak i prilagodbu na novi sustav koji će nakon 01.01.2013. automatski postati fiskalna blagajna, a sve kako bi izbjegli velik broj novih instalacija u zadnji čas. Sukladno tome, odlučili smo odobriti znatne popuste na naše aplikacije koji će se smanjivati približavanjem roka za uvođenje fiskalnih blagajni. Za sve nejasnoće i Vaša pitanja slobodno nas kontaktirajte bez ikakve obveze.

 

 

 

 

Naslovna | Proizvodi | Usluge | Tvrtka | Kontakt

© 2013. Senzor d.o.o.

site design by / TriΔngle Web   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Za optimalnu razinu surfanja preporučamo korištenje slijedećih internet preglednika: